14 czerwca 2016

Perełki, słona przekąska => recenzja

Dzięki uprzejmości firmy bezgluten.pl otrzymałam do testowania perełki.

Składniki: Mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, sól (3,5%), olej palmowy substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, karboksymetyloceluloza, guma arabska; drożdże, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.

Produkt do postępowania dietetycznego w diecie bezglutenowej.

W momencie kiedy otworzyłam opakowania z perełkami poczułam ładny zapach. W smaku przypominają mi słone paluszki. Plusem chrupiących ciastek jest to, że są wyprodukowane z mąki ryżowej i mają małą ilość soli. Ich atutem jest to: nie są takie słone, a zarazem bardzo chrupiące, świeże i smaczne. Polecam każdej osobie która jest na diecie bezglutenowej. Warto spróbować!!


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz