1 stycznia 2015

Przepisy: Schab


Składniki:

  • 1 kg schabu
  • 3 ząbki czosnku
  • 3 duże cebule
Zalewa:
  • 1 szklanka pikantnego keczupu
  • 1 szklanka wody
  • 1 łyżka musztardy
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu
  • 1 łyżka curry
Wykonanie:
Na dno naczynia żaroodpornego kładziemy rozgnieciony czosnek i zeszkloną cebulą. Na to kotlety lekko rozbite i obsmażone w mące. Wymieszać składniki i zalać zalewą.  Piec 200⁰C przez 1,15 godz.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Orzech

Firma Orzech to Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego, działają na rynku od 1996 roku. Zajmują się produkcją przetworów, sałatek, dżemów, ...